MCQ of Microsoft Word – Set 8


8.1 What is the shortcut key to “Center Align” the selected text?
A. Ctrl + C
B. Ctrl + E
C. Ctrl + F
D. None of above

8.2 What is the shortcut key to “Undo” the last action in a document?
A. Ctrl + X
B. Ctrl + Y     
C. Ctrl + Z
D. None of above

8.3 What is the shortcut key to “Insert Hyperlink” in a document?
A. Ctrl + H
B. Ctrl + L
C. Ctrl + K
D. None of above

8.4 What is the shortcut key for “Find and Replace” dialog box?
A. Ctrl + F
B. Ctrl + R
C. Ctrl + H
D. Ctrl + Shift + F

8.5 What is the shortcut key for Spelling Check in document?
A. F7
B. Shift + F7
C. Ctrl + F7
D. Alt + F7

8.6 What is the shortcut key to Update Formula in a table?
A. F9
B. Alt + F9
C. Ctrl + F9
D. Shift + F9

8.7 What is the shortcut key to Close Active Document in Microsoft Word?
A. Ctrl + F4
B. Shift + F4
C. Ctrl + Shift + F4
D. None of above

8.8 What is the shortcut key for “Font” dialog box?
A. Ctrl + F
B. Ctrl + D
C. Ctrl + G
D. None of the above

8.9 What is the shortcut key for “Superscript” the selected text?
A. Ctrl + =
B. Ctrl + -
C. Ctrl + Shift + =
D. Ctrl + Shift + -

8.10 What is the shortcut key for “Subscript” the selected text?
A. Ctrl + =
B. Ctrl + -
C. Ctrl + Shift + =
D. Ctrl + Shift + -

 


 
Click Here for Answers

1 – B / 2 – C / 3 – C / 4 – C / 5 – A / 6 – A / 7 – A / 8 – B / 9 – C / 10 – A




Incoming search terms:

  • ms word objective questions and answers
  • ms word mcqs with answers
  • microsoft word objective questions and answers
  • multiple choice questions on microsoft word
  • multiple choice questions of ms word
  • objective questions and answers on microsoft word
  • what is the shortcut key to update formula in a table
  • ms word questions and answers objective
  • microsoft objective questions answers
  • what is the shortcut key to update formula in a table?

2 Responses to “MCQ of Microsoft Word – Set 8”

  1. tahir 21 February 2012 at 3:56 PM

    these mcq’s are helpfull for me in my objective exams

  2. anil salunke 9 March 2012 at 4:42 PM

    realy

    these mcq’s are helpfull for me in my objective exams


Leave a Reply