MCQ of Microsoft Word – Set 4


4-1. When typing in a word field manually, what must you press to insert the code’s braces?
A. Ctrl + F6
B. Ctrl + F9
C. Alt + F11
D. Shift + F12

4-2. A word field may consist of an optional field instruction called a(n) ______
A. subdocument
B. symbol
C. signal
D. switch

4-3. Footnotes, endnotes, and indexes are all inserted as __________
A. bookmarks
B. cross-references
C. hyperlinks
D. word fields

4-4. Before creating a master document, you must switch to _________
A. Normal View
B. Outline View
C. Web Layout View
D. Print Layout View

4-5. Before moving a subdocument to another location within a master document, you must switch to _________
A. Normal View
B. Outline View
C. Web Layout View
D. Print Layout View

4-6. Which of the following can be used to navigate documents?
A. frames
B. hyperlinks
C. web toolbar
D. all of the above

4-7. Which of the following can be used to divide a web page into areas?
A. frames
B. theme
C. table of contents
D. none of the above

4-8. By default, Word automatically formats each heading in a table of contents as __________
A. bookmarks
B. cross-references
C. hyperlinks
D. word-fields

4-9. The ability to combine name and addresses with a standard document is called _________
A. document formatting
B. database management
C. mail merge
D. form letters

4-10. Which feature is used for monitoring all document changes?
A. Edit Document
B. Monitor Change
C. Track Change
D. Track all

 


 
Click Here for Answers
1 – B / 2 – D / 3 – D / 4 – B / 5 – B / 6 – B / 7 – A / 8 – C / 9 – C / 10 – C
 




Incoming search terms:

  • the ability to combine name and addresses with a standard document is called
  • footnotes endnotes and indexes are all inserted as
  • the ability to combine name and address with a standard document is called
  • which of the following can be used to navigate documents
  • before creating a master document you must switch to
  • which of the following can be used to divide a web page into areas
  • Before createing a master document you must swich to
  • where do you find in mcq footnate
  • a word field may consist of an optional field instruction called
  • word document nevgate question multiple choice

3 Responses to “MCQ of Microsoft Word – Set 4”

  1. gitanjali.a 1 July 2014 at 9:07 AM

    it is very usefull for everyone and its all very gud question..and it helped me for my exams..thank u mcq

  2. gowthanmi 1 July 2014 at 9:10 AM

    its truely amazing question..

  3. anjum 1 July 2014 at 9:11 AM

    its truely amazing question…thank u mcq….by ur quiz it helped me out for recalling my session give in my collage..


Leave a Reply