MCQ of Microsoft Word – Set 2


2-1. Single spacing in MS-WORD document causes ____ point line spacing?
A. 10
B. 12
C. 14
D. 16

2-2. Which would you choose to display the statistics about a document?
A. tools, word count
B. insert, statistics
C. tools, spelling and grammar
D. tools, statistics

2-3. Which feature do you use to create a newspaper like document?
A. Bullets & numbering
B. Tables
C. Columns
D. Tab stops

2-4. Which would you choose to list Synonyms & Antonyms of a selected word?
A. Tools, Spelling & Grammar
B. Tools, Language
C. Tools, Options
D. Insert, Cross-reference

2-5. Which language does MS-Word use to create Macros?
A. Visual C++
B. Visual Basic
C. FoxPro
D. Access

2-6. What do you call ‘a collection of character and paragraph formatting commands’?
A. the defaults
B. a template
C. a style
D. a boilerplate

2-7. In MS Word, Ctrl+S is for …..
A. Scenarios
B. Size
C. Save
D. Spelling Check

2-8. Which key is used to increase left indent?
A. Ctrl+I
B. Ctrl+M
C. Alt+I
D. F10

2-9. Which key is used to select all the text in the document?
A. Ctrl+T
B. Ctrl+A
C. Ctrl+F
D. Ctrl+N

2-10. To undo the last work, press …..
A. Ctrl+U
B. Ctrl+Y
C. Ctrl+Z
D. Ctrl+W

 


 
Click Here for Answers

1 – B / 2 – A / 3 – C / 4 – B / 5 – B / 6 – C / 7 – C / 8 – B / 9 – B / 10 – C




Incoming search terms:

  • which feature do you use to create newspaper in ms word
  • mcq on ms paint
  • ms paint mcq
  • ms paint multiple choice questions
  • objective questions on ms paint
  • microsoft word set 2
  • set2
  • foxpro mcq question
  • which feature do you use to create newspaper in ms word mcq
  • single spacing in ms-word document causes _____________ point line spacing

Leave a Reply