MCQ of Microsoft Word – Set 15


New MCQ Questions with Answer on the category of Microsoft Word 2010. In this MCQ Set you will get 10 Objective Questions with Answer related to MS-Word 2010, as usual four options are given to each questions as possible answer but only one option is the correct answer, Select your answer and check with the given correct answer. Correct answer can be found on the below of MCQ Sets.

MCQ of MS Word 2010

Multiple Choice Questions of Microsoft Word 2010

15-1. What is a Document Outline in Word 2010?
A. A structural view of a document with headings at various levels with associated text
B. A structural view of a document with headings at various levels as it prints
C. A structural view of a document with headings in full screen
D. A structural view of a document with headings in Web Browser

15-2. How to split a table in Word 2010?
A. Tables group on the Insert ribbon and click the Split Table button
B. Split group on the Layout ribbon and click the Split Table button
C. Merge group on the Layout ribbon and click the Split Table button
D. Split group on the Table ribbon and click the Split Table button

15-3. How to change row height in Word 2010?
A. Edit Table from the Layout ribbon, select Row tab
B. Properties from the Layout ribbon, select Row tab
C. Edit Height from the Design ribbon, select Row tab
D. Row Height from the Table ribbon, select Row tab

15-4. How to add a Border to a Paragraph in Word 2010?
A. Borders button in the Edit group on the Insert ribbon
B. Borders button in the Insert group on the Home ribbon
C. Borders button in the Format group on the Insert ribbon
D. Borders button in the Paragraph group on the Home ribbon

15-5. What is a Template in Microsoft Word?
A. A template is a long document which contain several subdocuments
B. A template is a structure for a particular type of document
C. A template is a list of Styles and Headings
D. None of above

15-6. How to create columns in Word 2010?
A. Columns button on the Page Setup group in Page Layout ribbon
B. Columns button on the Pages group in Insert ribbon
C. Columns button on the Styles group in Home ribbon
D. Columns button on the Show group in View ribbon

15-7. How to convert table to text in Word 2010?
A. View ribbon – Show – Convert button
B. Layout ribbon – Data group – Convert button
C. Insert ribbon – Table group – Convert button
D. Page Layout ribbon – Arrange – Convert button

15-8. What is the use of a master document in Word 2010?
A. It organize and maintain a Fonts & Pictures by creating a master folder
B. It organize and maintain a Heading and Styles by creating a master list
C. It organize and maintain a Long document by dividing it into several subdocuments
D. It organize and maintain a Styles and Links by creating a separate master document

15-9. How to insert Section Break in Microsoft Word 2010?
A. Insert ribbon – Pages group – Page Break button
B. View ribbon – Document Views group – Breaks button
C. References ribbon – Index group – Insert Index button
D. Print Layout ribbon – Page Setup group – Breaks button

15-10. What is a file extension of Templates in Microsoft Word?
A. .Dtep
B. .Dott
C. .Dotx
D. .Doct

 


 
Click Here for Answers
1 – A / 2 – C / 3 – B / 4 – D / 5 – B / 6 – A / 7 – B / 8 – C / 9 – D / 10 – C
 




Incoming search terms:

  • ms word mcq type question&answer
  • ms word mcq test
  • www mcqquastions com
  • www ms word mcq
  • ms word objective questions and answers in hindi
  • mcqquestion of ms word
  • multiple choice questions of ms word 2010
  • ms offfice mcq
  • msword 2010 mcq with answer
  • mcq questions on ms word with answer

Leave a Reply