MCQ of Microsoft Excel – Set 7


7-1. The box on the chart that contains the name of each individual record is called the ________.
A. cell
B. title
C. axis
D. legend

7-2. If you want all of the white cats grouped together in the database, you need to sort by ________.
A. Color, then Gender
B. Pet Type, then Color
C. Pet Type, then Gender
D. Color, then Pet Name

7-3. You accidentally erased a record in the sheet. What command can be used to restore it immediately?
A. Insert
B. Copy
C. Undo
D. Replace

7-4. Where a row and a column meet, what do you call that?
A. A cell
B. A block
C. A box
D. None of the above

7-5. How do you tell one cell from another?
A. By numbers
B. By letters
C. By its address
D. by color

7-6. Give me an example of a cell address.
A. 11 25
B. 911
C. 41A
D. A21

7-7. Which is an example of a formula?
A. =A1+A2
B. =add(A1:A2)
C. A1+A2
D. SUM(A1:A2)

7-8. Which is an example of a function?
A. =add(A1:A2)
B. =A1+A2
C. =SUM(A1:A2)
D. A1+A2

7-9. What is the symbol for multiplying?
A. >
B. /
C. !
D. *

7-10. What is the symbol for dividing?
A ./
B. %
C. &
D. #

 


 
Click Here for Answers

1 – D / 2 – B / 3 – C / 4 – A / 5 – C / 6 – D / 7 – A / 8 – C / 9 – D /10 – A




Incoming search terms:

  • the box on the chart that contains the name of each individual record is called the
  • mcq questions on excel 2007
  • multiple choice questions on ms excel 2007
  • ms excel 2007 questions and answers
  • charts related mcq
  • objective type questions of ms excel 2007
  • microsoft excel 2007 questions and answers
  • excel 2007 questions and answers
  • objective question of ms excel 2007
  • excel 2007 multiple choice questions answers

Leave a Reply